Servicii

Servicii oferite:

Serviciile oferite de compania noastra sunt la cele mai inalte standarde de calitate. Ne place sa interactionam cu clientii nostri pentru a putea satisface si cele mai exigente cerinte ale dumneavoastra. Apeland la serviciile oferite de“Caffe Mattino” aveti intotdeauna garantia calitatii “pentru ca va respectam”!

Activitatea de vending

Serviciul de vending este cea mai importanta activitate desfasurata de noi. In prezent acoperim judetele: Bucuresti, Ilfov, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Buzau, Prahova, Constanta, Tulcea, Bacau Vaslui si Neamt.
Aparatele automate, semiautomate si profesionale folosite de noi pot fi instalate in birouri, sali de asteptare, spatii publice, baruri si restaurante. Acestea va sunt puse la dispozitie de compania noastra in mod gratuit, tot noi asigurandu-va aprovizionarea cu produsele necesare functionarii, service-ul si intretinerea curenta.


Vanzare echipamente

Oricare dintre aparatele prezentate de noi sunt disponibile spre vanzare. Acestea pot fi noi sau reconditionate. Aparatele noi beneficiaza de garantie si service postgarantie. Pentru a veni in ajutorul dumneavoastra, la achizitionarea unui aparat nou vanzarea se poate face si in rate de maxim 24 luni.

Servicii conexe

La sediul nostru executam reparatii ale diverselor tipuri de aparate pentru
preparat cafea si bauturi calde. Prin personalul nostru calificat garantam calitatea lucrarilor efectuate. Deasemenea va punem la dispozitie toata gama de piese de schimb si subansamble pentru majoritatea aparatelor pentru preparat cafea si bauturi calde.


Va rugam nu ezitati sa ne contactati pentru orice alte amanunte legate de serviciile prezentate mai sus.
 
Copyright CaffeMattino. Toate drepturile rezervate.

 
 

trafic ranking