Produse

Mattino Impex S.R.L. garanteaza calitatea si prospetimea produselor oferite, acest aspect fiind certificat conform standardului SR EN ISO 9001:2001 si certificarea in domeniul sigurantei alimentului conform standardului SR EN ISO 22000:2005.

Caffe Mattino – espresso
Obtinute din amestecul celor mai bune soiuri de cafea, atent selectionate si prajite dupa o metoda traditionala italiana, retetele espresso “Caffe Mattio”, diferentiate prin culoarea ambalajului, sunt menite sa satisfaca cele mai rafinate gusturi. In continutul fiecarei
pungi de “Caffe Mattino” veti gasi intotdeauna doar cafea naturala 100% fara aditivi sau arome artificiale. Astfel veti putea savura oricand cu placere o cafea de calitate.
Caffe Mattino – pentru ca va respectam!
San giusto Italia
Aroma deosebita a unei cafele espresso de calitate.
Produse solubile
Produsele solubile folosite de noi sunt produse in Olanda de compania ICS Beverages. De-a lungul timpului, am invatat ca pentru a oferi un serviciu vending de calitate este nevoie de cele mai bune produse. Astfel, bauturile solubile oferite de automatele “Caffe Mattino” vor fi intotdeauna pe gustul dumneavoastra.
Caffe Mattino – pentru ca va respectam!
Promotionale
Pentru a fi siguri ca ati ales calitatea “Caffe Mattino” asigurati-va intotdeauna de prezenta marcii noastre atat pe cestile de cafea dar si pe pliculetele de zahar sau scrumiere.
Vracuri
Cafea boabe prajita, naturala 100%.
Cuprinde toata gama de sortimente atat robusta cat si arabica.
Nu contine aditivi sau arome artificiale.

 
Copyright CaffeMattino. Toate drepturile rezervate.

 
 

trafic ranking